Termékeink

AdBlue

AdBlue® - 1000L

AdBlue® - 1000L

169 000 HUF + Áfa

139 000 HUF + Áfa

IBC Tartály - 1000L

IBC Tartály - 1000L

50 000 HUF + Áfa

 

Pisztoly tömlővel

Pisztoly tömlővel

34 000 HUF + Áfa

 

AdBlue pisztoly

AdBlue pisztoly

22 000 HUF + Áfa

 

A tisztább levegőért

Az AdBlue egy hatékony és környezetbarát megoldás a dízelüzemű járművek kipufogógáz-kibocsátásának csökkentésére. Az AdBlue egy tiszta, folyékony oldat, amely ioncserélt vízből és nagy tisztaságú karbamidból áll. Az AdBlue az SCR (szelektív katalitikus redukció) rendszerben használatos, amely segít jelentősen csökkenteni a nitrogén-oxidok kibocsátását, és ezáltal biztosítja a dízelüzemű motorok kipufogógázokra vonatkozó jogszabályban előírt normák betartását.

Az AdBlue használata során az oldat az SCR katalizátorba kerül, ahol vízzé, levegővé és nitrogénné alakítja a kipufogó gázok ártalmas nitrogén-oxidjait. Ezzel a folyamattal a veszélyes nitrogén-oxidok környezetbarát komponenssé alakulnak. Az AdBlue széles körben elérhető a kutakon, amely biztosítja, hogy az autóvezetők könnyen hozzájuthassanak az AdBlue-hoz, és ezzel hozzájáruljanak a környezetvédelemhez.

Összességében az AdBlue egy hatékony és környezetbarát megoldás a dízelüzemű járművek kipufogógáz-kibocsátásának csökkentésére, amely hozzájárul a tiszta és egészségesebb környezet kialakításához. Az AdBlue használata nemcsak a járművek számára jelent előnyt, hanem a környezet és az emberek számára is. Az AdBlue segít a nitrogén-oxidok káros hatásainak csökkentésében, és hozzájárul a tiszta és egészségesebb környezet megteremtéséhez.

Biztonsági adatlap

AdBlue - GYIK

Az AdBlue egy környezetbarát, vegyi adalékanyag, amely segít a nehézgépjárművek károsanyag-kibocsátásának csökkentésében.

Az AdBlue-t az üzemanyag-szolgáltatóktól és más speciális szállítóktól lehet megvásárolni, mint például cégünktől.

Az AdBlue használata a jármű típusától és az üzemanyag-fogyasztástól függ. Általánosságban elmondható, hogy 5-8% AdBlue adagolása szükséges a járművek teljesítményének optimalizálásához és a károsanyag-kibocsátás csökkentéséhez.

Az AdBlue használata csökkenti a járművek károsanyag-kibocsátását, javítja a motor hatékonyságát és növeli a jármű élettartamát. Emellett az AdBlue használata lehetővé teszi a járművek üzemeltetőinek, hogy megfeleljenek a szigorúbb károsanyag-kibocsátási előírásoknak az autóiparban.

Az AdBlue használata nem ártalmas a járműre, mivel csak az SCR (Selective Catalytic Reduction) rendszerben használják fel, és nem érinti a motor működését.

Az AdBlue-t főként nehézgépjárművekben, teherautókban és buszokban használják. Azonban egyre több személygépjármű is rendelkezik SCR rendszerrel, amely lehetővé teszi az AdBlue használatát.

Az AdBlue nem üzemanyag, hanem egy környezetbarát adalékanyag, amely segít a dízelüzemű járművek károsanyag-kibocsátásának csökkentésében. A dízel üzemanyagként használatos a járművekben.

Az AdBlue használhatósági ideje a hőmérséklettől, a levegő nedvességtartalmától és a fénytől függően változhat. Általában az AdBlue 12 hónapig használható a vásárlásától számítva, ha megfelelően tárolják. Az AdBlue-t a legjobb hűvös, száraz helyen, az üzemanyagtárolótól külön tárolni.
CTA Lépjen velünk kapcsolatba
Széchenyi Terv Plusz